Tbilisi residence

Architectural project

Project description

Already implemented barnhouse in Minsk.

The project combines a successful relationship of compositional techniques and natural finishing textures.
The second floor, lined with a fold, hovers over the light contour of the glass first floor. The garage block made of natural face concrete balances this composition.

The interior space of the house is zoned with functional blocks and separate walls, which helps to create an environment with different scenarios of life in the house and achieve privacy.

Basement floor plan

Basement floor plan

Explication of the plan
1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan


Like this project?

Get an individual consultation with our architect and find out the price for your project


Our projects

See other works and completed projects of our studio

contact us

And we will answer any questions you have