Project description

In this project, the main condition, dominant and ideological factor was the location of the office building located along a picturesque reservoir. Therefore, the planning structure, finishing materials, and design solutions were based on the abundance of panoramic windows and the view opening from them.

We tried to transfer the landscape outside the window into the interior space as much as possible, starting immediately from the panoramic windows, along which we placed a curved sand structure with sand dunes, creating a reference to the coast and the beach. Naturalness can also be seen in the identity, which is very nuancedly reflected in the design: the stone letter A at the entrance to the office, designer door handles referencing the safe, charging stations integrated into the furniture - all these details natively permeate the entire interior, conveying the philosophy of the bank.

The office planning solution is a symbiosis of a corridor structure and open space, since, on the one hand, we have clearly defined offices, meeting rooms and recreation areas, and on the other hand, they are all part of the common space, which is very softly and intuitively zoned.

1st floor plan

1st floor plan
Explication of the plan


Like this project?

Get an individual consultation with our architect and find out the price for your project


Our projects

See other works and completed projects of our studio

Get a consultation

And we will answer any questions you have