Project description

The interior of a spa complex consisting of a large villa located on a mountain slope at an altitude of 1500 m above sea level. The house is partially cut into the terrain, and the spa block goes down the slope to the river, so in the interior we wanted to further emphasize the rugged beauty of the mountainous areas.

The main idea of the project is hypertrophied brutality and naturalness, which we expressed through finishing materials, furniture and decor. For example, in the private areas of the bedrooms, we abandoned the usual parquet and used rougher wooden slabs.
The bathtub could have been made from acrylic stone, but to make it more rugged and unusual, we carved it from real stone. Another non-trivial detail is a suspended tree, personifying the metaphor of the connection of two different elements of earth and air.

Thus, we built the entire interior of the project on ornate custom solutions that strengthen the connection with the incredible mountain environment.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan

Click on a room to view its design

2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan

Click on a room to view its design

3rd floor plan

3rd floor plan

Explication of the plan

Click on a room to view its design



Like this project?

Get an individual consultation with our architect and find out the price for your project


Our projects

See other works and completed projects of our studio

Get a consultation

And we will answer any questions you have