MANSUM RESIDENCE

Architectural project

Project description

This house is an avant-garde art building on the river bank in a beautiful green environment, where it looks both organic and alien at the same time.

The house is completely closed from the surrounding buildings, which makes the life of its inhabitants truly secluded and private. We have thought through in detail the concept of user experience, when entering a house occurs through one gate and leaving through another. Moreover, everything is done in a single ensemble with the main outline of the building.

From the river side, the house reveals itself differently. We oriented the panoramic glazing of the house towards the water, which we did not want to use with the usual strips. Therefore, we complemented it with pylons made of enamel glass with weak warm lighting, which gives the house a monumental picturesque look in the evening.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan


Like this project?

Get an individual consultation with our architect and find out the price for your project


Our projects

See other works and completed projects of our studio

Get a consultation

And we will answer any questions you have