GRAPHIC HOUSE

Architectural project

Project description

The main idea of this house lies in the simple forms which are due to the functional zoning. The location on the plot allows the interior area to be separated from the road with a blank front façade, thus creating the necessary level of privacy.

Our main objective in working on this project was to create a minimalist, modern house with concise and light materials. One of the features of the interior is the presence of a staircase hall with two lights. The client also wanted to separate the living room and kitchen-dining room. Therefore, the kitchen overlooks the terrace area with an atrium, opening up a beautiful view of the courtyard space.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan


Like this project?

Get an individual consultation with our architect and find out the price for your project


Our projects

See other works and completed projects of our studio

contact us

And we will answer any questions you have