ESSENCE R4

Architectural project

Project description

The main idea when creating this residence, as well as the entire ecopolis ESSENCE, was the harmonious integration of architecture into the surrounding landscape. It was also important for us to create a private courtyard for a secluded outdoor recreation.

Another detail that we have paid a lot of attention to is the panoramic glazing of common areas. We made it above the road level, thereby opening a beautiful view towards the stream. At the same time, due to the height, we eliminated the possibility of "peeping" into the windows from the side of the road, thereby creating the necessary level of privacy and comfort for the residents of the residence.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan


Like this project?

Get an individual consultation with our architect and find out the price for your project


Our projects

See other works and completed projects of our studio

contact us

And we will answer any questions you have